PR-Boutique: PR over grenzen heen

Ken je dat gelukzalig gevoel, wanneer je dineert in een kwaliteitsrestaurant? Je tintelt en een ware smaakexplosie blaast je van je stoel. De sleutel tot die fijnproeverij is een straf recept. Een cocktail van kwaliteitsproducten en vernieuwende combinaties. En laat dat nu net hét recept zijn van PR-Boutique(PR-B).

Meertalige PR voor futureproof KMO’s

De kunst van het juiste recept te vinden binnen PR, heeft PR-B al jaren onder de knie. Door te verbinden via meertaligheid en sterke connecties, brengen wij een verandering teweeg in de PR-wereld.

Mensen houden niet altijd van verandering, maar vaak is verandering net de drijfveer om vooruit te gaan. Verandering brengt innovatieve organisaties in beweging en laat hen toe om te groeien. Zo kun je je bedrijf uitbouwen op een duurzame manier.

PR-B is de de rode draad doorheen het landschap van de Europese PR-agencies. Over de grenzen heen vormen we het netwerk dat KMO’s verbindt met de internationale pers – zonder het stevige prijskaartje dat er doorgaans aanhangt.

We slaan de brug tussen lokale PR-bureaus en de wereldwijde pers. We combineren een persoonlijke aanpak met de sterkte van een internationaal netwerk. En we leiden dat netwerk van PR-experts en ondernemers vanuit vier strategische locaties

  • Luxemburg: in het hartje van Europa servicen wij de Franse en Duitse markt in samenwerking met ons kantoor in Lyon
  • Brussel: via de Belgische hoofdstad verbinden wij de Europamet Nederland en de rest van de wereld, dankzij onze partner manley in Antwerpen 
  • Turijn: een van de grootste industriële centra rond de Middellandse Zee heet onze Italiaanse en Spaanse klanten met plezier welkom
  • Londen: in het culturele centrum van Europa – en wellicht van de wereld – vind je ons centrum voor beeldende kunst, dat grafisch ontwerp en videoproductie in elke taal aanbiedt.

Wij leven voor jouw verhaal

Onze raison d’être, dat zijn onze klanten. Meer specifiek: het verhaal van onze klanten. Via strategische storytelling maken wij de vertaalslag naar je doelpubliek. Wij vertalen je verhaal in verschillende talen en verspreiden deze eerst lokaal en daarna wereldwijd naar de pers. 

Of het nu gaat om een klassiek persbericht, tekst voor een website, sociale media content, een videoboodschap of jaarverslag, … Dankzij ons bereikt het verhaal haar doelpubliek en kan je bedrijf nog verder groeien.

Laten we duurzaam samenwerken

Zo’n duurzame groei is het gevolg van constante samenwerking met onze klanten en partners. Transparante communicatie en oprecht verbinden zijn waarden die ons meertalig team nauw aan het hart liggen. Hierdoor kunnen wij creatieve concepten ontwikkelen met impact en deze succesvol uitspelen in onze markten. 

Onze relaties met al onze stakeholders – journalisten, bedrijven en besluitvormers op Europees niveau – helpen ons om projecten in alle markten te realiseren. Zo geven we kleine en middelgrote ondernemingen de toegang tot eersteklas PR zonder te veel kosten.

Of je nu invulling zoekt voor een ad hoc opdracht, nood hebt aan een langdurige intensieve samenwerking of een ervaren copywriter zoekt, bij PR-B kun je steeds terecht. Voor onze klanten bieden we graag flexibele oplossingen op maat. Die passen immers binnen de bedrijfsvoering van internationale organisaties die innovatie hoog in het vaandel dragen. 

Een waaier aan mogelijkheden

Dankzij onze internationale partners en jarenlange ervaring zijn we in staat om een breed gamma te omarmen. Enkele voorbeelden zijn: gezondheidszorg, onderwijs, onderzoek, voedselindustrie, duurzaam toerisme, tech, financiën, transport en immobiliën.

Wat ligt er aan de basis van zo’n breed gamma? Eén ding: passie. De passie om klare communicatie rond innovatie in de wereld te helpen. Zo kunnen we onze klanten helpen hun verhaal te brengen en hun merk verder uit te bouwen. Samen groeien we dankzij ons recept; een cocktail van kwaliteitsproducten en vernieuwende combinaties. Zo verbinden wij over grenzen heen en groeien wij mee met onze klanten.

Tot ziens, arrivederci, à bientôt, tschüss, hasta pronto, see you soon!


PS: Lees meer over ons team en hoe wij werken op www.pr-boutique.eu.

Leave a comment